flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо виборчого процесу

24 травня 2019, 15:32

Розпочався процес з підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 21 липня 2019 року.

На період виборчого процесу у Карлівському районному суді Полтавської області встановлено особливий режим роботи для суддів і працівників апарату суду в позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів та в день виборів безпосередньо.

Особливий режим роботи встановлюється з метою належного організаційного забезпечення підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.

Так, приймання документів і справ, пов’язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься не лише у звичайний робочий час суду – з 8:00 год. до 17.00 год. (у п’ятницю – до 15:45 год.), але й у позаробочий час, вихідні та святкові дні.

Такий режим роботи суду триватиме до завершення виборчого процесу. Більш детально з графіком чергування суддів та  працівників апарату Карлівського районного суду Полтавської області  можна ознайомитися тут.