flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення судового засідання по справі № 531/1226/23 в режимі відеоконференції

27 жовтня 2023, 12:26

Карлівський районний суд Полтавської області повідомляє, що судове засідання у цивільній справі №531/1226/23 за заявою Нонки Тетяни Леонідівни, за участі представника адвоката Грибовода Віталія Васильовича, про перегляд заочного рішення Карлівського районного суду Полтавської області від 16 серпня 2023 року по цивільній справі за позовом Нонки Івана Андрійовича до Нонки Тетяни Леонідівни про стягнення аліментів на утримання повнолітнього сина, який продовжує навчання буде проведено в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon» 09 листопада 2023 року о 15 годині 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: Полтавська область, м. Карлівка, вул. Успенська, 4.

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник заявника Нонки Тетяни Леонідівни адвокат Грибовод Віталій Васильович.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.