flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення судового засідання по справі № 531/1189/23 в режимі відеоконференції

03 жовтня 2023, 14:20

Карлівський районний суд Полтавської області повідомляє, що судове засідання у цивільній справі №531/1189/23 за позовом Мусієнка Владислава Миколайовича, за участі представника позивача адвоката Яковенка Григорія Миколайовича, до Мусієнко Ганни Миколаївни про визначення місця проживання дітей та за зустрічним позовом Мусієнко Ганни Миколаївни, за участі представника адвоката Ключенкової Христини Владиславівни, до Мусієнка Владислава Миколайовича, за участю третьої особи: Служби у справах дітей виконавчого комітету Шевченківської районної в м. Полтаві ради, про визначення місця проживання дітей буде проведено в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon» 20 жовтня 2023 року о 13 годині 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: Полтавська область, м. Карлівка, вул. Успенська, 4.

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник відповідача за первісним позовом та позивача за зустрічним позовом Мусієнко Ганни Миколаївни – адвокат Ключенкова Христина Владиславівна.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.