flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карлівський районний суд Полтавської області призупиняє відправлення поштової кореспонденції

24 червня 2021, 10:04

Карлівський районний суд Полтавської  області призупиняє відправлення поштової кореспонденції з 24 червня 2021 року до моменту отримання знаків поштової оплати.

Повідомляємо, що у зв’язку з недостатнім фінансуванням потреб суду для здійснення поштових відправлень у 2021 році, суд не має можливості надсилати судові повістки та процесуальні документи учасникам судових процесів поштовим зв’язком.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судових процесів, звертаємося до Вас з проханням використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації з суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • подати до суду заяву на отримання процесуальних документів електронною поштою;
  • ознайомлюватися з датою призначення справи до розгляду на офіційному веб-сайті Карлівського районного суду Полтавської області у розділі «Громадянам»: Списки судових справ, призначених до розгляду.

Зразки заяв на отримання поштової кореспонденції в електронному вигляді розміщено на офіційній сторінці Карлівського районного суду Полтавської області на порталі "Судова влада України" (розділ «Громадянам» підрозділ «Зразки заяв»).

Нагадуємо, що в суді встановлено особливий режим роботи через поширення коронавірусної інфекції COVID-19, у зв’язку з чим, всі процесуальні документи Ви можете направляти до суду електронною поштою через офіційну електронну адресу inbox@krl.pl.court.gov.ua, через підсистему «Електронний суд» та поштою.

Додаткову інформацію про рух справ, які перебувають на розгляді в Карлівському районному суді Полтавської області, можна дізнатись, зателефонувавши безпосередньо до канцелярії суду за тел. (05346) 2-20-92 або до Єдиного контакт-центру судової влади України за номером (044) 207-35-46.

Для отримання процесуальних документів електронною поштою через підсистему «Електронний суд» необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України;
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

При зверненні до суду прохання за можливості повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників судового процесу.

Нагадуємо, що з текстами всіх судових рішень можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Будемо вдячні за активне використання запропонованих способів отримання інформації у судових справах!

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково та невідкладно в обов’язковому порядку.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності!

 

З повагою,

керівництво суду.