flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення судового засідання по справі № 531/883/24 в режимі відеоконференції

10 квітня 2024, 10:32

Карлівський районний суд Полтавської області повідомляє, що судове засідання у цивільній справі №531/883/24 за скаргою Публічного акціонерного товариства «Укргазбанк», за участі представника скаржника Слісаренко Людмили Леонідівни, боржника Тимошенка Петра Івановича, на дії (бездіялність) державного виконавця Карлівського відділу державної виконавчої служби у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції Данилової Оксани Олегівни буде проведено в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon» 03 травня 2024 року о 14 годині 00 хвилин у приміщенні суду за адресою: Полтавська область, м. Карлівка, вул. Успенська, 4.

Особою яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв’язку «EasyCon» є представник Публічного акціонерного товариства «Укргазбанк» Слісаренко Людмила Леонідівна.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.